آخرین خبرها

پیام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم به مناسبت هفته بسیج

دکتر سیدضیا هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، به مناسبت هفته بسیج پیامی صادر کرد.
به  گزارش روابط عمومی وزارت علوم؛ متن کامل پیام دکتر سید هاشمی بدین شرح است:
هفته بسیج زمان نمادین نکوداشت گسترده ترین و مترقی  ترین جریان فکری است که با انفاس قدسی امام خمینی (قدس سره)  جان گرفت و پس از چهار دهه، امروز به نهال تنومندی تبدیل شده که به گفته مقام معظم رهبری (مدظله العالی) وجودش برای دوستان انقلاب اسلامی مایه خرسندی، امید، اعتماد و برای دشمنان و کینه ورزان مایه بیم و هراس است .
بسیج را باید مردمی ترین، دلسوزترین و صادق ترین نیرو در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی به شمارآورد. انقلابی که آرمانش برقراری عدالت، برابری، آزادی، کرامت انسانی، ارایه چهره‌ای روزآمد، پویا و عقلانی از اسلام، مبارزه با ظلم و دستگیری از مظلوم و دفاع از حقوق همه‌ مردم ستمدیده جهان بوده است.
بسیج یک نهاد و تشکل نیست بلکه تفکری است بالنده و انسان ساز که قدرتش ریشه در استدلال، منطق، عقلانیت، اقناع، گفتگو، امید، اعتدال، عقلانیت و خودباوری دارد. هدف امام(ره) هم از تشکیل بسیج یک تشکیلات با کارکردهای نظامی صرف نبود بلکه پایه گذاری یک نهاد اجتماعی، فرهنگی و عقیدتی متکی بر مشارکت خود جوش و داوطلبانه مردم بی هیچ چشم‌داشت مادی بود. رمز ماندگاری، فراگیری و بلوغ مثال زدنی بسیج نیز به فرهنگی و مردمی بودن آن برمی گردد. از این منظر بسیج متعلق به هیچ جریان و حزب سیاسی نیست بلکه چشمه زلال و زاینده ای است که نه تنها آحاد مردم ایران بلکه همه مظلومان، آزادی خواهان و آزادگان جهان را سیراب می سازد.
بدون شک، امروز که در دهه چهارم انقلاب اسلامی به نام دهه پیشرفت و ترقی قرار داریم ، بیش از پیش به فرهنگ، تفکر ، منش و روحیه بسیجی نیاز داریم. همان گونه که روزگاری نه چندان دور، کشور به درستی در دفاع از کیان و تمامیت ارضی خود به حضور، فداکاری ، ایثار و شهادت بسیج اتکا کرد، امروز هم محتاج بسیج علمی با مشارکت فعالانه و همدلانه همه نخبگان، دانشگاهیان و فرهیختگان جامعه برای توسعه علمی به عنوان مهمترین نیاز کشور و کلیدی‌ترین اولویت نظام آموزش عالی هستیم .

منبع خبر : msrt.ir