آخرین خبرها

دکتر نوه ابراهیم ازبازنگری بیش از 50 درصد آیین‌نامه های آموزشی مقاطع تحصیلی دانشگاهی خبرداد

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تحصیلات تکمیلی وزارت علوم در مورد آخرین تغییرات اعمال شده در آیین‌نامه آموزشی مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاعاتی ارائه کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم ، دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم با بیان اینکه بررسی آیین نامه آموزشی از ماه‌ها قبل آغاز شده بود افزود: در طول هفته‌های گذشته چندین جلسه با معاونان برخی از دانشگاه‌های تهران برگزار کردیم و تقریبا بیش از 50 درصد این آیین ‌نامه بررسی شده و اصلاحاتی که لازم بود، انجام شده است.

وی ادامه داد: امیدوارم این آیین‌نامه هرچه زودتر نهایی شود تا آن را برای تصویب به شورای عالی برنامه‌ریزی ارائه کنیم.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و تحصیلات تکمیلی وزارت علوم در خصوص تغییرات اعمال شده در آیین نامه آموزشی گفت: تغییرات هم از نظر مفهوم جملات و کلمات انجام شده و هم سعی در برطرف کردن ابهامات موجود بوده است و سایر تغییرات شامل مقرراتی از قبیل اینکه دانشجویان قادر به گرفتن چند واحد هستند یا اگر دانشجویان در ترم آخر درسی را رد شوند چه تصمیم قانونی برای آنها اتخاذ می‌شود، همچنین ابقا یا حذف نمره ردی در کارنامه دانشجویان می‌شود.

دکترنوه‌ابراهیم در ادامه در مورد زمان اجرای این آیین‌نامه اظهار کرد: اگر اصلاحات به زودی تمام شود، این آیین نامه را برای ترم آینده به دانشگاه‌ها ابلاغ می‌کنیم لذا اگر این آیین‌نامه نهایی شده و به امضای وزیر برسد، برای ترم دوم سال تحصیلی جاری اجرا می‌شود و در غیراین صورت اجرای آن از آغاز سال تحصیلی آینده صورت خواهد گرفت.

منبع : پایگاه اینترنتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری