وزیر علوم در راهپیمایی ۲۲ بهمن: خواسته امام و رهبری، شنیده شدن صدای مردم از بطن جامعه است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به فرمایش رهبر انقلاب مبنی بر اینکه مسئولان باید صدای واقعی مردم را بشنوند، گفت: اینکه صدای مردم از بطن جامعه شنیده شود، مسئله ای است که از ابتدای انقلاب، امام راحل و رهبری به آن تاکید داشتند.
خواسته امام و رهبری، شنیده شدن صدای مردم از بطن جامعه است

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، دکترمنصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان در مسیر راه پیمایی ۲۲ بهمن افزود: این مسئله حاکی از آن است که اکثریت مسئولان بین مردم زندگی می کنند؛ البته شاید مشغله های کاری مدت زمان زیادی را از آنان بگیرد اما آنان هم خانواده و فامیل دارند و می دانند در جامعه چه می گذرد.

وزیر علوم تصریح کرد: امیدواریم که مسئولان پیام هایی را که از مردم دریافت می کنند، بیش از پیش به کار ببندند.

دکترغلامی درباره مطالبات واقعی مردم گفت: ما باید به صورت شفاف و صریح با مردم صحبت کنیم چرا که آنان باید در جریان مسائل اجرایی کشور قرار گیرند و بدانند چه مسائلی باعث شده که برخی از خدمات به کندی صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: لذا این امر با سرعت انتشار خبر میسر است، دقت کنیم که گروه‌های مختلف که با انقلاب رابطه خوبی ندارند از مسائل کشور سوء استفاده نکنند.

لزوم ایجاد سیستم های یکپارچه برای مدیریت و پیشبرد برنامه های بین المللی سازی آموزش عالی

دکتر منصورغلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در نشست هم اندیشی مجریان ایرانی …