پیام تبریک به مناسبت دهه مبارک فجر

۲۲بهمن جلوه گاه خیزش دوباره مردان و زنانی است که شعار کلیدی “استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی” را در همه روزهای بعد از پیروزی انقلاب با عشق سرودند.

یوم الله ۲۲ بهمن یادمان حماسه پیروزی، روز استحکام پایه ‌های انقلاب، روز تجدید میثاق با آرمان های حضرت امام (ره)، روز بیعت مجدد با رهبر معظم انقلاب و روز ادای احترام به مقام شامخ شهدای سرافراز و همه ایثارگرانی است، که در پیروزی انقلاب و حفظ دستاوردهای آن، مشارکت داشته‌ اند.

ایام فرخنده دهه فجر، را به تمامی ملت شریف و شهید پرور ایران و خصوصا جامعه دانشگاهی، کارکنان، اساتید و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن داریم که همیشه و در همه حال ادامه دهنده راه امام راحل و شهدای گرانقدر بوده و همچنان پرتلاش در عرصه علم و سازندگی رو به سوی افق های روشن حرکت کنیم.

قابل توجه دانشجویان گرامی متقاضی وام شهریه

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام شهریه می رساند جهت تشکیل پرونده تا تاریخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۰  به …