زمانبندی انتخاب واحد، حذف اضافه و شروع کلاس های نیمسال دوم ۱۴۰۰-۱۴۰۱

*ضمن عرض تبریک طلوع فجر انقلاب شکوهمنداسلامی خدمت تمامی اساتید و دانشجویان عزیز* زمانبندی انتخاب واحد و شروع کلاسها طبق برنامه زیر می باشد:

*❇️انتخاب واحد تمامی گروهها ۲۰بهمن ماه از ساعت ۹ لغایت ۲۴بهمن ماه ۱۴۰۰*
*❇️شروع کلاسها ۲۶بهمن ماه*
*❇️حذف اضافه اول لغایت سوم اسفندماه*

دانشجویان عزیز به نکات زیر توجه فرمایید :
*✅انتخاب واحد فقط بصورت اینترنتی* انجام می گیرد و از *مراجعه حضوری جدا خودداری فرمایید* درصورت حضور از انجام انتخاب واحد معذوریم
*✅کلاسهای درس* باتوجه به بخشنامه وزارت علوم *بصورت حضوری* برگزار می گردد و در صورت تغییر در نحوه برگزاری هرکلاس به اطلاع رسانده خواهد شد.
✅آرایش ترمی و سرفصل تمامی رشته ها در سایت قسمت دانلودها بارگزاری گردیده است لطفا بادقت و رعایت پیشنیازی نسبت به اخذ دروس اقدام فرمایید.
*✅ قبل از انتخاب واحد می بایست تمامی بدهی قبل و همچنین شهریه ثابت نیمسال جدید پرداخت نمایید درغیر اینصورت امکان انتخاب واحد برای شما وجود ندارد.
*✅دانشجویان کارشناسی ارشد* باتوجه به اعلام قبلی مبنی بر *برگزاری کلاسهای حضوری بصورت یک هفته درمیان و پنج شنبه و جمعه* جهت رفاه شما عزیزان اولین جلسه تشکیل کلاس از طریق پیامک به اطلاعتان رسانده خواهد شد.
✅درصورت بروز هرگونه مشکل در سیستم و عدم دسترسی به دروس قابل اخذ و رفع محدودیتهای اعمالی از طریق شماره های زیر تماس حاصل فرمایید.
✅خواهشمند است فقط با داخلی مورد نظر تماس حاصل فرمایید و از اشغال نمودن شماره های دیگر خودداری فرمایید.
✅به دلیل تعطیلی بخش اداری دانشگاه در روزهای پنج شنبه و جمعه از تماس با همراه همکاران خودداری نمایید.
✅انتخاب واحد خود را به تاخیر نیاندازید و درهمان ساعات اولیه اقدام فرمایید.
ضمنا به دلیل امکان تغییر در برنامه کلاسی از تثبیت انتخاب واحد خودداری فرمایید.
✅باتوجه به اینکه دروس ارائه شده به مرور و از هم اکنون بر روی سامانه قرار می گیرد پیشاپیش از اینکه نظر وپیشنهاد خود را جهت بهتر شدن برنامه با ما درمیان می گذارید سپاسگزاریم .
*۰۷۱۵۲۷۳۰۸۰۰تلفن مستقیم آموزش*
*۰۷۱۵۲۷۳۰۲۱۷الی۱۹ تلفن گویای دانشگاه*
*داخلی ۱آموزش داخلی ۲امور مالی*
*راهنمای نحوه پرداخت شهریه در سایت دانشگاه درج می گردد*