قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

قابل توجه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد
ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تابناک به اطلاع این عزیزان می رساند ثبت نام از پذیرفته شدگان از روز شنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۰ انجام می گردد .
خواهشمند است از تاریخ  فوق با در دست داشتن مدارک زیر جهت ثبت نام اقدام فرمائید.
۱- اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات
۲- اصل کارت ملی بانضمام ۲ برگ تصویر از پشت و روی آن
۳- چهارقطعه عکس تمام رخ ۴*۳ تهیه شده در سال جاری
۴- اصل گواهی فارغ التحصیلی دوره کارشناسی
تبصره : در صورت آماده نبودن بند ۴ ، پذیرفته شدگان عزیز می بایست یک برگ گواهی از دانشگاه محل تحصیل خود دال بر فارغ التحصیل بودن ارائه نمایند.
۵- اصل ریز نمرات دوره ی کارشناسی
۶- تاییدیه تحصیلی
۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آنها را با توجه ( دفترچه شماره یک ) مشخص کند( ویژه برادران)
۸- پرداخت مبلغ شهریه ثابت رشته های  علوم انسانی ( حقوق جزا ، حقوق خصوصی ، آموزش و بهسازی منابع انسانی )  به مبلغ ۱۳,۶۸۹,۹۲۴ ریال  و رشته های فنی و مهندسی ( عمران ، برق ، ایمنی صنعتی و محیط کار ، مهندسی معماری ) به مبلغ ۱۵,۲۰۲,۲۵۰ به شماره حساب شهریه ۷۷۱۰۷۴۶۷۷ ( نزد شعب بانک تجارت – بنام موسسه آموزش عالی تابناک .) فیش پرداختی بنام خود فرد ثبت نام شده باشد .

• در صورت عدم امکان حضور لطفاً با شماره ۵۲۷۳۰۸۰۰ – ۰۷۱ (آموزش)هماهنگ نمایید .
• کلاس های ارشد هر دو هفته یکبار و پنج شنبه و جمعه تشکیل می گردد .
• مراجعه کنندگان محترم در روز ثبت نام خود استفاده از ماسک اجباری و خودکار شخصی با خود به همراه داشته باشید .

• بخش اداری دانشگاه در روز های پنج شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل می باشد.

ثبت نام کشوری دوره مجازی طرح ولایت (ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر)

دوره مجازی طرح ولایت بنیاد جدید