بازدید دانشجویان رشته روانشناسی از مرکز توانبخشی سینا و مدرسه استثنایی امام سجاد (ع)

جمعی از دانشجویان رشته روانشناسی موسسه آموزش عالی تابناک لامرد به سرپرستی خانم محبوبه حسینی به عنوان استاد مربوطه با توجه به نیاز دانشجویان به نحوه آموزش و شناخت کودکان با نیازهای خاص بازدیدی در تاریخ چهارشنبه ۲۱/۲/۱۴۰۱ و دوشنبه ۲۶/۲/۱۴۰۱ از مدرسه استثنایی امام سجاد (ع) و مرکز توانبخشی سینا صورت گرفت.

ضمن تشکر از آموزش و پرورش شهرستان لامرد، مدرسه استثنایی امام سجاد (ع) و مرکز توانبخشی سینا، دانشجویان با تلاش ها و زحمات بی دریغ مربیان و توانمندی و مشکلات اینگونه کودکان آشنا شدند.

امید است همواره خداوند به خانواده و مربیان این گونه کودکان سلامتی و توفیقات بیشتر عنایت کند.

و از مسولین محترم تقاضامندیم برای رفاه کودکان با نیازهای خاص و خانواده هایشان تلاش بیشتری شود.

برگزاری آیین خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود و جلسه پرسش و پاسخ

برگزاری آیین خوش آمد گویی به دانشجویان جدید الورود و جلسه پرسش و پاسخ آیین …