بسیج دانشگاه تابناک؛ قهرمان مسابقات فوتسال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بمناسبت هفته بسیج، یک دوره مسابقات فوتسال در لامرد برگزار شد.

این دوره از مسابقات در سالن شهید نعیمی شهر لامرد با حضور ۱۰ تیم در ۲ گروه برگزار شد. تیم تابناک در  گروه خود با تیم های کارخانه سیمان، پرستاری، دانشگاه دولتی و دانشگاه آزاد لامرد به رقابت پرداخت.

تیم دانشگاه تابناک با صعود خود در مرحله اول این مسابقات به دور دوم و سپس به فینال این دوره از مسابقات راه یافت که در مسابقه فینال با شکست ۹ بر ۲ تیم دانشگاه دولتی به مقام اول این مسابقات دست یافت. پس از دانشگاه تابناک تیم های دانشگاه دولتی مقام دوم، شهرداری مقام سوم و آموزش و پرورش مقام چهارم را کسب کردند. در پایان تیم دانشگاه تابناک با اقتدار به مقام قهرمانی این دوره از مسابقات دست یافت.

همچنین ببینید

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی دانشجویان متقاضی وام شهریه لازم است از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ …