بازدید دانش آموزان دبیرستان دخترانه ام ابیها (س) سیگار از دانشگاه

با هدف معرفی رشته‌های تحصیلی و امکانات دانشگاه تابناک به دانش آموزان دختر دبيرستاني با هماهنگي روابط عمومي دانشگاه و همکاران روز یکشنبه ۹ ارديبهشت ماه ۹۷ تعدادي از دانش آموزان دبيرستان دخترانه ام ابیها ( س)  دهستان سیگار جهت بازديد در دانشگاه تابناک حضور يافتند.
در این بازدید که جمعی از مسئولان و کارمندان نیز حضور داشتند رشته‌ها و گرايش هاي درسي به ايشان معرفي شده و سپس از نزديک با امكانات مختلفي نظير آزمايشگاه ها، سايت های کامپیوتر و كتابخانه نيز آشنا شدند.

لازم به ذکر است بازدید دانش آموزان مدارس شهرستان از واحدهای مختلف دانشگاه تابناک، به صورت دوره ای و با هماهنگی قبلی با دانشگاه انجام می شود.

پرداخت وام تحصیلی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ دانشجویان شروع شد

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال دوم ۱۴۰۳-۱۴۰۲ قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی دانشجویان متقاضی …