قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

قابل توجه پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد
ضمن عرض تبریک به کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تابناک به اطلاع این عزیزان می رساند ثبت نام از پذیرفته شدگان از روز شنبه ۱۲ شهریور ماه به مدت یک هفته انجام می گردد .بخش اداری دانشگاه در روز های پنج شنبه و جمعه و تعطیلات رسمی تعطیل می باشد.
خواهشمند است در تاریخ های فوق با در دست داشتن مدارک زیر جهت ثبت نام اقدام فرمائید.
۱- اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات
۲- اصل کارت ملی بانضمام ۲ برگ تصویر از پشت و روی آن
۳- چهارقطعه عکس تمام رخ ۴*۳ تهیه شده در سال جاری
۴- اصل گواهی فارغ التحصیلی دوره کارشناسی
تبصره : در صورت آماده نبودن بند ۴ ، پذیرفته شدگان عزیز می بایست یک برگ گواهی از دانشگاه محل تحصیل خود دال بر فارغ التحصیل بودن ارائه نمایند.
۵- اصل ریز نمرات دوره ی کارشناسی
۶- تاییدیه تحصیلی
۷- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه آنها را با توجه ( دفترچه شماره یک ) مشخص کند( ویژه برادران)
۸- پرداخت مبلغ شهریه ثابت رشته های  علوم انسانی ( حقوق جزا ، حقوق خصوصی ، آموزش و بهسازی منابع انسانی )  به مبلغ ۱۸٫۴۸۱٫۳۹۸ ریال  و رشته های فنی و مهندسی ( عمران ، برق ، مهندسی HSE ، مهندسی معماری ) به مبلغ ۲۰٫۵۲۳٫۰۳۸ ریال به شماره حساب شهریه ۷۷۱۰۷۴۶۷۷ ( نزد شعب بانک تجارت – بنام موسسه آموزش عالی تابناک .) فیش پرداختی بنام خود فرد ثبت نام شده باشد .

• در صورت عدم امکان حضور در تاریخ های فوق لطفاً با شماره ۵۲۷۳۰۸۰۰ – ۰۷۱  و یا ۰۷۱۵۲۷۳۰۲۱۷  ( آموزش دانشگاه ) هماهنگ نمایید.
• کلاس های ارشد هر دو هفته یکبار و پنج شنبه و جمعه تشکیل می گردد .

همچنین ببینید

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی دانشجویان متقاضی وام شهریه لازم است از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ …