ثبت نام وام دانشجويي نيمسال دوم ۱۴۰۲-۱۴۰۱

فرم سند تعهدنامه محضري با فرمت جديد

سامانه صندوق رفاه http://refah.swf.ir

راهنمای کاربران

جهت دریافت وام نیاز است دانشجو در پورتال صندوق رفاه از قسمت ثبت نام دانشجوی جدید ،تشکیل پرونده داده و سپس فرم سند تعهد محضری را با مراجعه به دفتر اسناد رسمی به اتفاق ضامن تنظیم نماید و به امور رفاه ( آقای برزگر) تحویل دهد.پرونده تشکیل شده بعد از ارائه مدارک تایید میشود سپس میتوانید وارد پورتال شده و با توجه با جدول زمانبندی درخواست وام دهید.

وام شهريه دانشجويان نوبت دوم(شبانه) پس از تاييد و واريز به حساب دانشگاه در سامانه آموزشي ،مالي دانشجو اعمال ميشود.

با توجه به محدود بودن اعتبار اولویت با دانشجویانی می باشد که زودتر اقدام نمایند.

قابل توجه دانشجويان گرامي :

بهمراه سند تعهد محضری تنظیم شده توسط دفترخانه فیش حقوقی و حکم کارگزینی یا حکم بازنشستگی و کپی کارت ملی و صفحه اول شناسنامه ضامن را هم تحویل دهید.

همچنین ببینید

اطلاعیه وام دانشجویی نیمسال اول ۱۴۰۴-۱۴۰۳

قابل توجه دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی دانشجویان متقاضی وام شهریه لازم است از تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۰۱ …